מעלה בפסטיבל הקולנוע הבינלאומי בירושלים

הנגשה

ממשק
התאם את הממשק להקל בתנאים שונים.
גודל הפונט
מציג את הדף בניגודיות גבוהה.
מציג את הדף בשחור לבן
יכול לסייע במתקשים לעבד תנועות מסך מהירות.
20.6.23 | 18:15

ברכות לבוגרי/ות מעלה שהתקבלו לפסטיבל הקולנוע הבינלאומי בירושלים:

רחל לוי עם סרט הגמר שלה: לב אבות על בנות. יעלי, רווקה חרדית, נושאת סוד כבד שעלול להרוס לה כל סיכוי למצוא בן זוג לחיים. יחד עם זאת, היא לא מוכנה לוותר על אושר ועל חיים מלאים, גם אם זה אומר להתעמת עם אביה ולפעול בניגוד לרצונו. (בימוי: רחל לוי | 20 דקות | עלילתי | מעלה, בית הספר לקולנוע.)

גולן רייז: ג’אדו – שואה במדבר. במשך 70 שנה הוחזק יומן סודי נעול בארונו של יוסף דעדוש. היומן מספק הזדמנות נדירה להציץ אל שגרת הגיהנום של ג’אדו – מחנה ריכוז במדבר הלובי. “ג’אדו” הוא סיפור על גיבור שנאבק על ההכרה של מדינת ישראל בשואת יהודי לוב, ובאותו זמן הסתיר את עברו מילדיו. (בימוי: שרון יעיש, גולן רייז. הפקה: שרון יעיש, גולן רייז | בכורה עולמית | כאן – תאגיד השידור הציבורי.)

אביגיל שפרבר: שלושתנו. זוג חרדי צעיר, הורים לילד אוטיסט, נלחמים על מקומו של בנם בחברה. הם חולמים על הכלה וקבלה ועל החיים החדשים שימצאו מחוץ לגבולות הקהילה הסגורה. עבור החלום הזה הם מוכנים לסכן הכל. (בימוי: הניה ברודבקר. הפקה: אביגיל שפרבר | בכורה עולמית | כאן – תאגיד השידור הציבורי.)

פסטיבל הקולנוע ירושלים יתקיים השנה בתאריכים 13 עד 23 ביולי, 2023.

בהצלחה!